Zbog nepredvidjenih okolnosti trenutno nije moguće izvršiti porudžbinu preko našeg sajta. Za sve dodatne informacije u vezi vaših porudžbina možete se obratiti na mail info@husse.me ili na telefon +381 60 0 341 506 gde možete koristiti viber ili whatasapp

Izvinjavamo se na neprijatnosti.

Vaš Husse tim

Besplatna kućna dostava hrane

Besplatna kućna dostava hrane

Mi u Husse-u, želimo da obezbedimo našim klijentima najbolju moguću uslugu i nudimo Vam besplatnu kućnu dostavu celokupnog asortimana za pse i mačke – jednostavno i lako. Omogućavamo Vam jednostavno i bez napora da na kućnu adresu dobijete željenu hranu za vašeg psa ili/i mačku bez ikakvih dodatnih troškova, olakšavamo vam potrebu za nošenjem teških vreća hrane i omogućavamo vam da to vreme provedete zabavno sa vašim psom ili mačkom. Pronalaženje prave hrane za pse online nije uvek lako, a isto važi i za mačke. Ali sada to ne može biti lakše - kupovina pseće hrane online više nije problem kada koristite Husse! Takođe možete kupiti hranu za mačke od nas po sjajnim cenama - izuzetnog kvaliteta.

Husse nudi besplatni kućnu dostavu za sve proizvode hrane za pse ili mačke koji prelaze iznos od 1000,00 rsd. Za porudžbine ispod 1000,00 rsd dostava se naplaćuje 200,00 rsd.

Hranu za pse i hranu za mačke nikada nije bilo lakše pronaći online – visok kvalitet čini zdraviji način života našeg četvoronožnog prijatelja. Husse ima sve što vašem psu i mački treba, i učinili smo život mnogo lakši vlasnicima kućnih ljubimaca šitom sveta.

Obavezno poručite i dodatnu opremu za vašeg krznenog prijatelja i mi ćemo vam dostaviti željeni proizvod na vašu kućnu adresu bez dodatnih troškova dostave.

Husse nudi besplatnu kućnu dostavu za sve porudžbine u iznosu od 1000,00 rsd ili više.

Besplatna kućna dostava hrane za pse


Nismo samo mi ljudi ti koji treba da razmišljamo kako treba da se hranimo da bi ostali zdravi i da bi se osećali dobro, i naš pas treba da se hrani pravilno. Psi , medjutim, nisu baš dobri u razmišljanju o zdravstvenim problemima , i rado će pojesti sve što misle da je dobro i ukusno. Ovo, naravno, znači da o dobrobiti našeg psa brinemo mi kao vlasnici. Ako pas dodje u situaciju da može da bira šta će jesti i koliko će jesti, najverovatnije će uskoro doći do problema sa prekomernom težinom koja sa sobom nosi odredjene vrste bolesti koje se javljaju kao posledica prekomerne telesne težine tj gojaznosti.

Možda je teško saznati koja je vrsta hrane pravi izbor za vašeg psa. Mnogi različiti faktori utiču na izbor, uključujući uzrast psa, rasa psa, eventualne alergije, bolesti i probleme sa stomakom, i naravno uzimajući u obzir nivo aktivnosti. Naravno , hrana bi takodje trebalo da bude i dobrog ukusa kako bi je pas rado jeo svakodnevno. Ukoliko niste sigurni koja vrsta hrane bi se dopala vašem psu možete poručiti besplatan uzorak pre nego što se odlučite za neko veće pakovanje. Takodje nas možete kontaktirati i dobiti sve potrebne informacije i savete vezane za ishranu kao i odabir koja bi hrana za pse najviše odgovarala vašem psu.

Ovde u Husse-u, ćete naći širok spektar različitih vrsta hrane za pse potrebne vašem psu – od hrane bez glutena do hrane specijalno razvijene za sterilisane pse. Velike vreće hrane su često teške za nošenje , uz pomoć naše kućne dostave rešili ste se ovakve vrste problema. Kliknite na hranu koju želite za vašeg psa i mi ćemo Vam je dostaviti direktno na vašu adresu , i omogućiti više slobodnog vremena za druženje sa vašim psom.

Besplatna kućna dostava hrane za mečke


Želimo da olakšamo Vašu svakodnevnicu sa našom ponudom besplatne dostave hrane za mačke. Znamo da slagalica svakodnevice sadrži ponekad puno delova i da lako zaboravimo po nešto. Svi mi imamo puno stvari na umu i ponešto zaboravimo, ali rutina je postala čak i spisak za prodavnicu kako nešto ne bi zaboravili.

Da li kada stignete kući sa posla, sa punim rukama preteških kesa iz prodavnice ugledate dva oka kako vas posmatraju, gledaju u kese i zajedno sa vama dolaze do zaključka da ste opet slučajno zaboravili da kupite hranu za mačke? Tada je usluga koju nudimo vama od velikog zančaja. Ovde možete odabrati proizvode za mačke koji su vam neophodni, visokog kvaliteta i pristupačnih cena. I to sve isporučujem na vašu kućnu adresu.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izbora prave hrane za vašu mačku, uvek ćemo vam rado pomoći u izboru. Sve mačke, baš kao i ljudi, su različite i zahtevaju različitu vrstu ishrane. Neke mačke mogu imati osetljiviji stomak od drugih mačaka, neke možda pate od neke bolesti i zbog svih ovih činjenicu zahtevaju specifičnu ishranu. Mi imamo širok spektar hrana za mačke.

Najbolje od svega, mi dostavljamo hranu za mačke direktno na vaša vrata. Takodje dostavljamo u dogovoreno vreme i franšizer ili distribuder lično donosi na vaša vrata. Jako je važno da vama i vašem četvoronožnom prijatelju pružimo dobru uslugu. Sa uslugom kućne dostave ne morate više da nosite teške vreće hrane za mačke.

Dakle, ako želite da ispadnete dobri u očima vaše mačke – iako ste zaboravili da kupite hranu – mi smo tu za vas sa našom kućnom dostavom i širokim spektrom hrana za mačke. Takodje možete poručiti i besplatan uzorak za vašu mačku.
Scroll