Zbog nepredvidjenih okolnosti trenutno nije moguće izvršiti porudžbinu preko našeg sajta. Za sve dodatne informacije u vezi vaših porudžbina možete se obratiti na mail info@husse.me ili na telefon +381 60 0 341 506 gde možete koristiti viber ili whatasapp

Izvinjavamo se na neprijatnosti.

Vaš Husse tim

Kvalitetna pseća hrana za vašeg psa

Da li želite da vašeg psa hranite najboljom hranom za pse? To je ono što i mi želimo! Znamo koliko su važni naši krzneni članovi porodice i iz tog razloga smo postali stručnjaci u proizvodnji hrane za pse koja sadrži sve hranljive materije, vitamine i minerale koji su potrebni vašem psu za optimalno zdravlje.

Uprkos činjenici da postoji veliki izbor kvalitetne hrane, postoji nekoliko aspekata koje bi trebalo da uzmete u obzir prilikom odabira prave hrane za vašeg psa. U nastavku ćemo pogleadti neke od najvažnijih faktora koje bi trebalo imati u vidu.

Hrana za pse bazirana na osnovu starosti psa

Kao i mi ljudi, potreba za hranom i energijom psa se naglo menja sa godinama. Štenci u razvoju imaju specifične potrebe za hranjivim sastojcima, vitaminima i mineralima, a u Husse-ovom asortimanu ćete naći, na primer, hranu namenjenu velikim štencima, koja je obogaćena glukozaminom i hondroitinom; to su dve supstance koje održavaju zdrave zglobove.

Hrana za pse bazirana na osnovu veličine psa

Psi dolaze u najrazličitijim obilicima i veličinama, od najsitnijih čivava do velike nemačke doge. Ovo je veoma važno zbog različitih potreba za različite vrste nutritivnog sadržaja kao i veličini granulacije hrane. Hrana namenjena velikim psima bi trebalo da bude veće granulacije, a hrana namenjena malim rasama treba da bude prilagodjena njihovim malim vilicama i zubima.

Hrana za sterilisane pse

Sterilisani ili kastrirani psi imaju drugačije nutritivne potrebe od pasa koji to nisu. Zbog toga smo razvili visoko hranljivu, bogatu proteinima formulu uz dodatak L-karnitina , koji olakšava potrošnju i varenje masti.

Hrana za pse sa posebnim potrebama

Da li vaš pas ima problem sa kilažom? Da li ima osetljiv digestivni trakt? Ili vam je ženka skotna? Postoji monogo različitih faktora zbog kojih vaš pas bi trebalo da bude na posebnom režimu ishrane. Zbog toga smo specijalno razvili širok spektar hrane za pse , bilo da je štene sa osetljivim stomakom u pitanju ili seniori, pa čak i ženke koje doje zahtevaju posebnu vrstu ishrane koja je njima prilagodjena.

Scroll